Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Donderdag 16 januari 'op het Hof'

Do Veltman houdt afscheidsborrel

Do Veltman neemt na veertig jaar afscheid van Warmonderhof. Op donderdag 16 januari, wanneer 'de vijf in de klok is', is iedereen die afscheid van haar wil nemen van harte welkom in De Hofzaal aan de Wisentweg 12 in Dronten.

In haar veertig jaar 'op het Hof' heeft Do in verschillende hoedanigheden deel uitgemaakt van het medewerkersteam. Na een heel werkzaam leven tussen en met de studenten is het tijd om elders te gaan wonen. Do stopt dan ook met haar werk als woonbegeleider op Warmonderhof. Echtgenoot Léon blijft nog betrokken bij Stichting Warmonderhof. Ze neemt graag in stijl afscheid van haar geliefde (oud)studenten en (oud)collega's: met een borrel wanneer ‘de vijf in de klok is' op donderdag 16 januari.

In verband met de grote aantallen mensen die de afgelopen jaren betrokken waren bij Warmonderhof, is het onmogelijk om persoonlijke uitnodigingen te versturen. Dit bericht kan als een uitnodiging worden beschouwd door iedereen die graag afscheid van Do wil nemen.

Programma:

  • 17:00 uur receptie + speech Bart Willems en optreden Warmonderhof koor
  • 18:30 uur soep met broodjes, aansluitend feest

Klik hier voor meer informatie

Publicatiedatum: