De Groene Winkel trotse partner van de BioAcademy

Op 10 december tekende Roeland Gerding, zoon en opvolger van de oprichters Astrid Weidmann en Rudi Gerding van De Groene Winkel in Zeist, een 3-jarig sponsorcontract met de BioAcademy. De Groene Winkel is één van de grootste zelfstandige biologische speciaalzaken in Nederland en zit sinds 1988 in Zeist. De winkeloppervlakte bedraagt 675 m² waarop een jaaromzet van 3,5 miljoen wordt gerealiseerd. Het team bestaat uit 30 medewerkers.

Roeland Gerding (links) van de Groene Winkel in Zeist overhandigt het contract aan voorzitter van de BioAcademy Edith Lammerts van Bueren (midden) en bestuurslid en biowinkelier Arjan Nijdam (rechts).

De BioAcademy is erg blij met zulke partners uit de Biowinkeliersvereniging, en wil het komend jaar speciaal werken aan E-learning modules voor bio-winkelpersoneel zodat die beter en makkelijker worden ingevoerd in de achtergronden van biologische productie en verwerking. "Maar ook leren hoe belangrijk klantvriendelijkheid is om je klanten vast te houden en je te blijven onderscheiden met service op de werkvloer van de reguliere supermarkten met een groeiend aandeel biologische producten in het schap."

De BioAcademy is door en voor de biologische sector opgericht vanuit het Biohuis, de BioWinkelvereniging, BioNederland. Met die gedachte hebben al vele bedrijven zich verbonden aan de BioAcademy. Vanuit het motto 'delen, samenwerken en verbinden' hebben veel partners hun kennisaanbod voor iedereen inzichtelijk gemaakt op dit platform.

Voor meer informatie: www.bioacademy.nl en www.degroenewinkel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.