Webshop groothandel voor milieuvriendelijke verpakkingen opent zijn digitale deuren

EcolinQ is een groothandel van onder andere milieuvriendelijke verpakkingen en lanceert vandaag zijn nieuwe webshop. Op de site staat een aanbod van onder andere duurzame en biologisch afbreekbare verpakkingen.

EcolinQ richt zich vooral op retail, wederverkopers en groothandel. Maar door geen minimale afname te hanteren zijn ook consumenten bij hen welkom.

De initiatiefnemers van EcolinQ produceren en verkopen zelf al meer dan 20 jaar verpakkingen en merken dat de vraag naar milieuvriendelijke verpakkingen alleen maar toeneemt. "Het idee om een laagdrempelige webshop te openen, die zich alleen richt op milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen ligt al jaren op tafel. En nu de site uiteindelijk online is zijn we trots op het resultaat. Op de site staat een mooi gebalanceerd assortiment van verpakkingen gemaakt van bioplastic zoals PLA, gerecycled papier en bijvoorbeeld FSC gecertificeerd kraft papier en hout. Maar ook composteerbaar decoratiemateriaal en duurzame hobbyproducten zijn volop op de site te vinden."

Naast een breed assortiment kunnen klanten ook sparen voor speciale Florijnen. Deze worden aan het einde van het jaar omgezet in een gespaard bedrag wat naar een milieuorganisatie naar keuze wordt overgemaakt.
 
Omdat EcolinQ wil dat iedereen overstapt op milieuvriendelijke verpakkingen hebben ze een speciale actie tot eind december: Bij bestellingen boven de € 50,- geven ze € 5,- korting. Gebruik daarvoor code: StapNuOver

Voor meer informatie
EcolinQ
0252-20 30 60
www.ecolinq.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.