Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw bij Amanvida:

Natuurlijke verzorgingsproducten uit de Schotse Hooglanden en GSE voedingssupplementen

De dagen worden weer donker en koud. Tijd om goed voor jezelf te zorgen. Webshop Amanvida biedt sinds kort een volledig gamma biologische voedingssupplementen, phytovitaminen en superfoods. "Genoeg om je weerstand een flinke boost te geven. Of duik de badkamer in met heerlijk geurende natuurlijke zepen en crèmes uit de Schotse Hooglanden", vertelt Aaltje Van der Zee namens Amanvida.

Weerstand boosten
Amanvida.eu bood al een uitgebreid gamma biologische voeding en verzorgingsproducten aan. "Met de supplementen van GSE kun je er nu ook terecht voor een extra boost als gezonde voeding niet genoeg blijkt." De GSE supplementen en phytovitaminen zijn biologisch, gemaakt van de volledige plant en zonder chemische toevoegingen. Dit maakt ze goed opneembaar voor het lichaam.

GSE staat voor Grapefruit-Seed-Extract of pompelmoespittenextract. Dit was het eerste product waar GSE mee op de markt kwam. "Pompelmoespittenextract is heel bijzonder door zijn vele bioflavonoïden én vitamine C. Bioflavonoïden behoren tot de plantenbestanddelen die het sterkst de immuniteit stimuleren. Verder vind je nu bij Amanvida spirulina, chlorella, AFA algen en gerstgras in poeder- en tabletvorm. Deze superfoods zitten vol vitaminen, mineralen en antioxidanten. Ze reinigen het lichaam en stimuleren het afweersysteem. Omdat ze zo voedzaam en compleet zijn, zijn ze de ideale aanvulling op je dagelijkse voeding."

Het GSE-gamma bevat ook belangrijke klassiekers als vitamine D, vitamine B complex, ijzer, magnesium, zink, foliumzuur, selenium, mannen- en vrouwen vitaal vitaminen, een vitamine complex voor huid, haar en nagels en phytovitaminen voor de ogen.

'Me time' in de badkamer
Aaltje: "Is het buiten slecht weer? Ga lekker lang ontspannen in de badkamer. Webshop Amanvida is in de ban van Highland Soap. Dit mooie biologische merk uit de Schotse Hooglanden biedt handgemaakte zeep en natuurlijke verzorgingsproducten voor bad, douche en lichaam. Verrijkt met aloë vera, kokosolie en essentiële oliën van lavendel, citroengras en wilde Schotse framboos. Heerlijke geuren om bij weg te dromen en goede voedende crèmes die je huid zacht maken en beschermen tegen nat en guur weer. Daar hebben ze in Schotland ervaring mee."

GSE en Highland Soap zijn te verkrijgen op www.amanvida.eu 

Publicatiedatum: