Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Werfzeep deelt na tien jaar keukengeheimen

Tegenwoordig zijn duurzaamheid en milieu hele vanzelfsprekende onderwerpen. Tien jaar geleden was dat wel anders. Toch startte Evelien van Zonneveld toen haar zeepbedrijf Werfzeep in Utrecht. Een biologische, ambachtelijke zeepziederij met een duidelijke missie: zeep maken die zo zacht mogelijk is voor mens en milieu zonder compromissen.



Inmiddels is het tij gekeerd en is het milieu een hot topic. De consument gebruikt minder plastic en shopt bewuster. Natuurlijke, biologische zeep past helemaal in deze lijn. Werfzeep is dan ook uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf met negen medewerkers. En nu is er goed nieuws voor iedereen die houdt van planten, DIY en experimenteren in de keuken: ter ere van het tienjarig jubileum brengt Evelien haar Zeepboek uit.



Dit boek biedt een uitgebreide kijk in de keuken met ruim 400 pagina's aan prachtige kleurenfoto's, informatie en recepten. Leuk voor wie diep in de wereld van het zeepmaken wil duiken, maar ook voor iedereen die iets wil leren over de natuur om ons heen en wat er eigenlijk allemaal mee kan worden gedaan. Het boek bevat natuurlijk zeeprecepten en uitgebreide informatie over wat er allemaal bij komt kijken. Daarnaast staan er recepten in voor heerlijke gerechten maar bijvoorbeeld ook voor huidcrèmes. Dit alles ingebed in twaalf hoofdstukken die elk een plant centraal stellen.

"Met dit geweldige boek maak je zowel je huid als het milieu blij. Zelfs brandnetels tover je om in zachte, zuivere zeep. Al die plastic flesjes in je badkamer? Ze kunnen gewoon weg." - Loethe Olthuis, duurzaamheidsjournalist bij onder andere De Volkskrant

Voor meer informatie:

Werfzeep
post@werfzeep.nl
www.werfzeep.nl

Publicatiedatum: