Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steeds meer Nederlandse vrouwen geïnspireerd door Aziatische skincare routine

Nieuw: Natuurlijke sheetmaskers

Sheetmaskers zijn dankzij de Aziatische beauty-industrie één van de sterkst groeiende huidverzorgingsproducten op de markt. Ze voldoen aan de behoeften van de moderne samenleving en worden inmiddels beschouwd als een integraal onderdeel van de huidverzorgingsroutine.

Sheetmaskers zijn beschikbaar voor verschillende huidwensen en zeer effectief. Met haar oorsprong in Azië, waar 95% van de vrouwen regelmatig gezichtsmaskers gebruikt, zijn er ook steeds meer vrouwen in Nederland die sheetmaskers onderdeel hebben gemaakt van hun routine. Nu breidt lavera het assortiment uit, zodat de huidverzorgingsroutine op een natuurlijke en duurzame wijze geoptimaliseerd kan worden. Geïnspireerd door de Aziatische skincare routine, introduceert lavera de nieuwe sheetmaskers.

Waarom zijn sheetmaskers zo populair?
Waar je voorheen extra tijd moest vrijmaken voor het aanbrengen van een masker geeft het proces van het aanbrengen van een sheetmasker vele voordelen ten opzichte van andere maskers. De maskers zijn makkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ook behandelen ze de huid doelgericht. Ze plakken op het gezicht als een tweede huid en zijn doordrenkt met kwalitatieve serums. Sheetmaskers hebben een directe werking met een onmiddellijk resultaat die de belofte van de werking nakomt. Sheetmaskers kunnen tot twee keer toe meer vocht vasthouden dan een gewoon masker en worden luchtdicht verpakt. Zo worden de werkzame stoffen goed behouden en krijgt de huid een intensieve boost.

Hoe gebruik je een sheetmasker?
Een sheetmasker breng je aan na het reinigen, peelen en tonen van de huid. Zorg ervoor dat de huid schoon en verzorgd is voordat je het masker aanbrengt. Hoewel sheetmaskers makkelijk zijn in gebruik, dwingen ze je wel tot een momentje voor jezelf. Het masker blijft namelijk het beste op zijn plek zitten als je een beetje achterover leunt. Zo voorkom je dat het met serum doordrenkte masker van het gezicht afglijdt. Ga bijvoorbeeld in bed, bad of op de bank liggen. Ontspan je en laat het masker optimaal zijn werk doen.

De natuurcosmetische sheetmaskers van lavera zijn volledig natuurlijk gecertificeerde sheetmaskers met innovatieve samenstellingen van actieve ingrediënten. De sheetmaskers zijn gemaakt van 100% TENCEL en biologisch afbreekbaar. De maskers bieden een beschermende laag, waardoor de verdamping van de ingrediënten wordt verminderd. De lavera sheetmaskers zijn afgestemd op verschillende huidverzorgingsbehoeften, voor de ideale huidverzorgingsroutine.

Hydraterende sheetmasker met gletsjerwater en biologische komkommer
€ 5,99
Dit masker hydrateert de huid intensief. Het resultaat is een frisse huid met een natuurlijk stralende teint. Komkommer is verkoelend, hydraterend en bevat vitamines A, B en C. Het zit vol calcium, fosfor en kalium, waardoor het masker een regenererend effect heeft. Het aanwezige gletsjerwater is een actief ingrediënt dat zich onder millennia-oude gletsjer- en vulkanische rotsen heeft ontwikkeld. Het bestaat uit een unieke samenstelling van verschillende mineralen. Het lage natriumgehalte en de uitgebalanceerde mix van mineralen en sporenelementen zorgen ervoor dat het sheetmasker geschikt is voor een gevoelige huid.

Zuiverend sheetmasker met natuurlijk salicylzuur en biologische munt
€ 5,99
Dit masker zorgt, met toevoeging van salicylzuur en munt, voor een optimale zuivering van de huid. Het resultaat is een frisse, gehydrateerde huid met een verfijnde teint. Salicylzuur staat bekend als de pionier in het verminderen van onzuiverheden. Het zuur van het ingrediënt breekt cellen los en zorgt voor een vermindering van oneffenheden. Salicylzuur is krachtig, omdat het doordringt tot diep in de poriën. Dit houdt in dat het zowel de poriën zelf als de opperhuid exfolieert. De toegevoegde munt heeft een verkoelende werking op de huid en laat een fris gevoel achter. De geur van sinaasappel gehuld in rozenhout en organisch munt geven het masker een fris en uniek karakter.

Glow sheetmasker met drakenfruit en biologische frambozen
€ 5,99
Drakenfruit en framboos zijn rijk aan vitamine C en hebben een hydraterende werking. Dit zorgt voor een heldere en mooie natuurlijke huid met een frisse uitstraling. Framboos bevat antioxidanten en werkt vochtinbrengend; ideaal voor een onzuivere huid. De sheetmaskers bevatten een veelzijdige mix die de bloemige geur van amandel- en kersenbloesem combineert met zoete, fruitige nuances.

Verstevigend masker met hyaluronzuur en karanja olie
€ 5,99
Hyaluronzuur is een vochtinbrengende krachtpatser. Het is een huidverzorgingselement dat ons lichaam van nature produceert en is een belangrijk onderdeel in het gehydrateerd en veerkrachtig houden van de huid. Hyaluronzuur bereikt gericht de diepere huidlagen, terwijl het geleidelijk de huid hydratateert. Tijdens dit proces verzacht het fijne lijntjes en laat het de huid stralen. Karanja olie bevat antioxidanten en helpt bij een geïrriteerde huid. De olie absorbeert uv-stralingen en heeft een natuurlijke SPF van 25. Dit sheetmasker bevat geurnoten van perzik en verse appel gecombineerd met bes, rozen en viooltjes.

Over lavera
lavera is een Duits natuurcosmeticamerk met een passie voor de mooiste, natuurlijke cosmeticaproducten. 'la vera', 'de waarheid' in het latijn, staat voor effectieve, innovatieve en duurzame cosmetica. Al meer dan 30 jaar is het Duitse natuurcosmetica merk lavera een bekende speler op het gebied van natuurlijke en biologische persoonlijke verzorging. Alle producten van lavera zijn NATRUE gecertificeerd. Dit houdt onder andere in dat de ingrediënten natuurlijk en biologisch zijn, en het gebruik van de producten milieuvriendelijk is. De producten bevatten geen synthetische of genetisch gemodificeerde stoffen.

De distributie van lavera wordt in de Benelux uitgevoerd door Holland Pharma en de producten zijn onder andere verkrijgbaar bij Bewustwinkelen.nl, DA, zelfstandige drogisterijen, apotheken en reformwinkels.

Voor meer informatie: www.hollandpharma.nl 

Publicatiedatum: