Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Prachtig zonnig weer en de sfeer was heel gezellig"

Geslaagde jubileumviering Het Ekohuis

Het Ekohuis in Eelde heeft afgelopen zaterdag (5 oktober) haar 5-jarig bestaan gevierd. Twee jaar geleden verhuisde de biologische speciaalzaak dankzij een succesvolle crowdfundingscampagne naar het huidige winkelpand aan de Hoofdweg in Eelde.

Esther Halma doet verslag van de viering:
"Het was in vele opzichten zeer geslaagd! Het was prachtig zonnig weer, er waren veel mensen en de sfeer was heel gezellig. We begonnen om half 9 met het Vroege Vogel Ontbijt, in de zon voor de winkel en vanaf dat moment was het de hele dag door een gezellige drukte. Zonnemaire had een heerlijk slagroomtaart gestuurd en die hebben we de hele dag door uitgedeeld. Het feest viel samen met Het Ekohuis appelpers-festijn, een jaarlijkse traditie en veel mensen hebben een fles laten vullen met heerlijk sap. Ze konden hiervoor een vrijwillige donatie doen voor de lokale Imkersvereniging Haren Paterswolde. De imkers stonden ook op onze markt. Klanten konden ook genieten van zelfgebakken appeltaart of een bolletje ijs van IJsje van An. Op onze markt was ook Heleen Goutbeek. Wij verkopen haar kaarten in de winkel en nu had ze zelf een kraam ingericht met haar werk. Hetzelfde geldt voor de Cooking Bags uit Ghana. Deze verkopen wij in de winkel en Moniek Jacobs verkocht ze nu en ook sieraden en prachtige Ghanese stoffen."

Voor meer informatie: www.hetekohuis.nl 

Publicatiedatum: