Axxent Masters in Tea neemt afscheid van medeoprichter Marcel Vogel

Axxent Masters in Tea uit Gorinchem bedankt medeoprichter Marcel Vogel voor de mooie jaren in de thee: "Na ruim 13 jaar, waarin Axxent is uitgebouwd van een jong Nederlands theebedrijf naar een internationale speler in de theemarkt, is het tijd voor een nieuwe uitdaging voor medeoprichter Marcel Vogel.

In de afgelopen jaren is niet alleen de theewereld verrijkt met originele theeproducten, maar ook de muziekwereld onder de naam ‘Heren van de Thee’ in samenwerking met Nol Havens van VOF de Kunst (Heren van de Thee - Ik drink thee).

Friends, Fun & Freedom zijn belangrijke elementen in het leven. Vorige week hebben we daarom samen deze mooie periode afgesloten met een gezellige borrel. Medeoprichter en vriend Arnoud Francken kreeg het eerste exemplaar van het door Marcel geschreven magazine 'My Cup of Tea' overhandigd, waarin het persoonlijke verhaal over zijn ondernemersreis beschreven staat.

Bedankt Marcel, voor de mooie jaren in de thee! Op naar het volgende hoofdstuk - heel veel succes met alles wat er verder op je pad komt!"

Links Marcel Vogel en rechts Arnoud Francken. 

Bron: Linkedin


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven