Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vroegop-Windig verkoopt groothandelsactiviteiten en snijderij op Foodcenter Amsterdam

Het bedrijf Vroegop AGF (ook Vroegop-Windig genoemd) is onderdeel van de door Sligro Food Group (SFG) overgenomen Vroegop Groep. Vroegop AGF te Amsterdam is groothandel en importeur van (biologische) aardappelen, groenten en fruit, inclusief een eigen snijderij. In totaal werken er ongeveer 75 werknemers voor Vroegop AGF.

Sligro Food Group heeft bij de aankondiging van de overname op 7 mei jl. direct aangegeven dat de activiteiten van Vroegop AGF niet behoren tot de focus van Sligro Food Group en verlieslatend waren. Sligro Food Group heeft daarom ook aangegeven deze activiteit af te stoten of te ontmantelen. Afgelopen periode is gebruikt om een geschikte koper te vinden voor het geheel van de activiteiten of een deel daarvan. 

Van de geïnteresseerden zijn twee partijen overgebleven, namelijk de firma’s Gebr. De Mooij Amsterdam B.V. en Miedema en Zoon B.V. Zij hebben het beste vooruitzicht geboden voor de klanten, activa en (een deel van) de medewerkers van Vroegop AGF.

Gebr. de Mooij Amsterdam B.V. neemt per 1-10-2019 het pand en de groothandels activiteiten over. Het gaat hier om de omzet en de hieraan gekoppelde medewerkers. Miedema neemt per 1-10-2019 de snijderij inclusief het machinepark, de omzet en de bijbehorende medewerkers van de snijderij over.

Voor meer informatie:
Gebr. de Mooij Amsterdam B.V.
020 6063000
info@mooijamsterdam.nl

Miedema en Zoon
020 6220048
marcel@miedema-agf.nl

Publicatiedatum: