Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Budelse bio-bieren tweemaal op nummer 1 tijdens de World Beer Awards 2019

Aan de Budelse Brouwerij zijn tijdens de World Beer Awards 2019 in Londen zowel aan Budels White Gose als Budels Malty 0.0% Dark een eerste prijs toegekend.

Budels Malty Dark is verkozen tot het beste Low Alcohol bier van Nederland en Budels White Gose werd onderscheiden met een eerste plaats als beste Nederlands Gose bier.

De World Beer Award is 's werelds grootste biercompetitie. In totaal werden meer dan 3500 bieren uit de hele wereld ingezonden. Een jury bestaande uit internationale biersommeliers en bierdeskundigen keurden de bieren en bepaalde per categorie een winnaar per land.

Budels Malty Dark 0,0% is één van de vier Budelse alcoholvrije bieren. Door gebruik te maken van diverse biologische gerstemouten heeft dit donkere alcoholvrije bier een verrassende en aangename smaak.

Budels White Gose Bio is een biologische tarwebier. Dankzij haar speciale vergisting is dit bier licht zuur van smaak en heeft accenten van citrus en koriander. Een heerlijk verfrissend bier, mooi licht van kleur en een alcoholpercentage van 4,5%.

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij, opgericht in 1870. Kijk voor meer informatie over de historie en het volledige assortiment van 22 bieren op www.budels.nl

Publicatiedatum: