Biologisch Boomgaard diner bij de Sterregaard

Op zondag 25 augustus bereidt de getalenteerde chef Joel Rammelsberg een bijzonder diner voor de gasten van de Sterregaard. Joel is momenteel werkzaam voor twee-sterrenchef Sang-Hoon bij SAN Sablon in Gent. Voorheen was hij werkzaam als chef bij restaurant WY te Brussel dat in 2015 een michelin-ster behaalde.

"Bij de Sterregaard zal hij een fantastisch vijf-gangen diner bereiden met uitsluitend biologische producten waarvan de meeste geteeld zijn bij de Sterregaard."

Er is keuze uit Vlees & Vis, Vegetarisch óf Veganistisch.

Klik hier om te reserveren

Kosten:
Vlees & Vis: €48,50*
Vegetarisch: €43,50*
Veganistisch: €43,50*

*Exclusief dranken

Voor meer informatie:
De Sterregaard
Tel: 073-5994443  
www.sterregaard.nl

 

 

 

 

 

 

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven