Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Per verkocht exemplaar 1 euro voor Plastic Soup Foundation

Herbruikbare on-the-go fles waarmee je bruiswater kunt maken

SodaStream, het bruiswatermerk dat het verschil wil maken door plastic wegwerpflessen overbodig te maken, introduceert een nieuw product: My Only Bottle. Het is de eerste herbruikbare én vaatwasserbestendige fles waarmee ook bruiswater gemaakt kan worden. Een handige bottle voor onderweg, tijdens het sporten of shoppen. 

Voordelen van de originele My Only Bottle:

  • De fles past op de meeste SodaStream toestellen (Spirit, Spirit One Touch en Cool) om makkelijk eigen bruiswater te maken
  • Fashionable design met mooie metalen dop
  • Superhandig dankzij het draagkoord, de fles kan overal mee naartoe worden genomen
  • Vaatwasmachinebestendig
  • Besparing duizenden plastic wegwerpflessen

Blue, Pink, Black en Turquoise
De nieuwe halveliterfles voor onderweg is beschikbaar in drie musthave kleuren: Icy Blue, Pink Blush en Black Noir. De speciale sportversie – in Bright Turquoise – is dankzij de aangepaste dop ook makkelijk te gebruiken tijdens een hardloopsessie of je favoriete yogales. Deze sportvariant is vanaf september beschikbaar. 

Doneer 1 euro aan de Plastic Soup Foundation
Registratie op www.myonlybottle.nl  en zorgt ervoor dat de consument de unieke My Only Bottle als een van de eerste kan bestellen. My Only Bottle is verkrijgbaar voor €9,99 euro. Per verkocht exemplaar via SodaStreamStore.nll schenkt SodaStream 1 euro aan de Plastic Soup Foundation. Met deze handige en duurzame aankoop investeert de consument dus bovendien in onderzoek naar wegwerpplastic, waar de Plastic Soup Foundation zich voor inzet.

Over SodaStream
SodaStream, onderdeel van PepsiCo, biedt een duurzaam alternatief voor bruisend water en is wereldwijd marktleider voor toestellen om thuis bruiswater te maken. Een SodaStream-toestel maakt kraanwater in een handomdraai bruisend. Hierdoor zijn plastic wegwerpflessen overbodig. Een herbruikbare SodaStream-fles bespaart gemiddeld 2800 wegwerpflessen. De intensiteit van de bubbels kan zelf worden bepaald. SodaStream is actief in 45 landen. In Nederland is SodaStream verkrijgbaar bij onder andere Bol.com, Blokker, Coolblue, PLUS, Bcc en MediaMarkt.

Publicatiedatum: