Wint goud tijdens The Fine Water Taste & Design Awards 2019

Pineo verkozen tot lekkerste water ter wereld

Om de twee jaar worden 'The Fine Waters Taste & Design Awards' uitgereikt. Na de editie van 2017 in Shanghai vond de wedstrijd dit jaar plaats op op 23 april 2019 in het Spritmuseum in de Zweedse hoofdstad Stockholm.

Pineo werd genomineerd samen met een vijftigtal andere topwaters van over heel de wereld. Vijf juryleden bestaande uit water connaisseurs en watersommeliers keurden blind de diverse waters en gaven individueel punten. Pineo won goud in de top categorie waters met laag mineraalgehalte (minder dan 250 milligram) zonder toegevoegd koolzuurgas. Deze eerste plaats deelt Pineo met Bambito water uit Panama.

De grootste premium waters van over heel de wereld deden mee. Waters uit Canada, Noorwegen, Panama, Spanje, de Verenigde Staten, Italië, Australië, Hongarije, Peru, Chili, Griekenland, Frankrijk, Japan, Rusland, Zuid Afrika, et cetera.

Pineo ontving reeds in 2008 de award 'Sehr Gut' voor lekkerste water van de Duitse consumentenvereniging. Pineo was het enige water zonder smaakafwijkingen (Stifftung Warentest). De Pineo fles werd eerder bekroond met de internationale Red Dot Design prijs.

Voor meer informatie: www.pineo.cat 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.