Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ook nieuw: Safran & Vanille

"Cacao Kids & Sports biedt jongeren een alternatief voor energydrinks"

Tholen - Het assortiment met instant dranken van Amanprana is met twee varianten uitgebreid. Het gaat om twee sportdranken. Nieuw zijn de Safran & Vanille, ofwel 'Happy energy' en de Cacao Kids & Sports. "Veel jongeren zijn tegenwoordig helemaal afhankelijk van allerlei ongezonde energydrinks. Met de Kids & Sports-cacaodrank biedt Amanprana een voedzaam en biologisch alternatief. Hierin zit magere cacao, kaneel en vanille verwerkt. De toevoeging van magere cacao geeft dit drankje een heel zachte chocoladesmaak. Het kan ook prima koud gedronken worden en dus meegenomen worden in een beker voor het drinkmoment tijdens de pauze op school", vertelt Tim Spek namens Amanprana over het nieuwe sportdrankje.

De andere nieuwkomer is dus Safran & Vanille. "Deze noemen we ook wel 'Happy energy' omdat het saffraan bevat, een natuurlijke antidepressiva." Tim is blij dat dit drankje ook meteen in de gerestylede verpakking zit. "Ik vind het een onwijs mooie verpakking, met een duidelijke knipoog naar de ingrediënten en de herkomst daarvan."

De instant dranken-lijn bestaat inmiddels uit acht producten. Ook naar de rest van de instant dranken is veel vraag, zo geeft hij aan. "De twee cacao-sportdranken lopen allebei heel goed. De Cacao Matcha & Café geeft een combinatie van concentratie en energie. Ook de Cacao & Café Ethiopia is heel goed ontvangen. Er is veel waardering voor de smaakcombinatie van pure chocolade en Ethiopia koffie." De drie latte's in het aanbod (Latte Kurkuma - Latte Lakritz & Rooibos en Latte Ayurveda) zijn naast biologisch ook veganistisch. De romige smaak van de latte is door middel van rauw kokosmeel gecreëerd.

Ter ondersteuning van de instant dranken op de winkelvloer zijn er nu kleine brochures beschikbaar. "Hierin zijn kort de USP's opgenomen. Deze brochures kunnen gratis meegegeven worden aan de consument."

Voor meer informatie:

Tim Spek
Amanprana
Brechtsebaan 42 unit 70
2900 Schoten (België)
+31 (0)6 24712166
tim.spek@noble-house.tk  
www.amanprana.eu