Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Klaverkaas bouwt nieuwe kaasmakerij op Agriport A7

De gemeente Hollands Kroon heeft een vergunning afgegeven aan Klaverkaas voor de bouw van een nieuwe fabriek. De kaasmakers uit Winkel zijn in 1977 begonnen met het maken van kaas en gaan nu uitbreiden naar Agriport A7 waar dus een kaasfabriek zal worden gebouwd.

Klaver kaasmakerij is FSSC 22000 en Skal-gecertificeerd. Klaverkaas mag de biologische melk verwerken in alle producten. Belangrijk hierin is dat Klaver Kaas de biologische melk apart kan verwerken in een 100% biologische kaas.

De karakteristieke stolpboerderij werd in 2001 ingeruild voor de huidige moderne kaasmakerij in Winkel, Noord-Holland. Met de komst van de nieuwe kaasmakerij kwam er een breder aanbod, grotere productiecapaciteit en snellere levertijden. De combinatie van de jarenlange ervaring met de mogelijkheden van de nieuwe ruimte en technieken bleek een goede stap.

Bron: Holland Kroon Actueel

 

Publicatiedatum: