Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Meeste vraag naar de speltvariant

"MatzeCrackers niet alleen met Pasen populair"

Tholen — "Biologische MatzeCrackers zullen tijdens Pasen weer op veel ontbijttafels in Nederland terug te vinden zijn. De Matzes zijn in de loop van de jaren echt een traditie geworden met Pasen", vertelt directeur Pieter Heijs. Hij geeft aan dat de broodvervangers ook gedurende de rest van het jaar steeds gewilder worden. "Onze crackers sluiten heel goed aan bij de trend richting gezond eten, omdat ze geen zout en suiker bevatten. Zestig procent van onze omzet behalen we daardoor inmiddels buiten de paasperiode om", aldus Pieter.

De biologische MatzeCrackers zijn verkrijgbaar in drie varianten: spelt, volkoren en naturel. "De speltvariant is al jaren de meest populaire." Ze zijn allemaal verpakt in het herkenbare zeskantige doosje, waarin 16 crackers terug te vinden zijn.

85 jaar
De productielocatie van Hollandia Matzes is al sinds 1933 te vinden aan de Nieuwstraat 12 in Enschede. Vorig jaar is ter ere van het 85-jarig bestaan van Hollandia Matzes de entree van de bakkerij gerenoveerd naar het uiterlijk van 85 jaar geleden. "Eerder werd de oude tekst 'N.V. Paaschbroodfabriek Hollandia' weer op de gevel gezet. Hiermee willen we duidelijk communiceren dat het oude vertrouwde Hollandia nog altijd op hetzelfde plekje gevestigd is. En we houden vast aan onze werkwijze. Voorop staat dat alle ingrediënten herleidbaar zijn."

Voor meer informatie:

Pieter Heijs
Hollandia Matzes
Nieuwstraat 12
7513 DC Enschede
053 4310366
[email protected] 
www.hollandiamatzes.nl