Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Bioland-wijn bij Lidl in Duitsland

Witte Burgunder Auxerrois of Sauvignon Blanc Riesling van Bioland-wijnbouwers: begin mei biedt Lidl in heel Duitsland twee droge witte wijnen uit organisch-biologische wijnbouw van Bioland-wijngoed Pfaffmann aan. De wijnen uit de Pfalz met het groene Bioland-keurmerk vullen een week lang het Bioland-assortiment bestaande uit onder andere zuivel-, groenten- en fruitproducten aan. Verdere acties met Bioland-wijnen heeft Lidl reeds gepland. Bovendien worden er in de regio Berlijn vanaf half april met de Merlot Saint Laurent en de Riesling Gew├╝rztraminer een rode en een witte wijn blijvend in het assortiment opgenomen.

"We zijn blij dat we de klanten nu ook heerlijke wijnen die voldoen aan de strenge Bioland-standaard op brede basis aan kunnen bieden", zegt Jan Bock, inkoopleider bij Lidl Duitsland. "Nadat we tijdens de 'Duitse wijnweek' in het afgelopen jaar al in hebben gezet op bio-wijnen uit eigen land, is het aanbod aan Bioland-wijnen in het kader van onze samenwerking met Duitslands vooraanstaande vereniging voor biologische landbouw, een consequente stap binnen onze assortimentsvorming."

De Bioland-wijnen zijn voor 5,99 euro verkrijgbaar.

Meer informatie over de samenwerking van Lidl met Bioland is te lezen op www.lidl.de/bioland.

Publicatiedatum: