Nieuw: Bioland-wijn bij Lidl in Duitsland

Witte Burgunder Auxerrois of Sauvignon Blanc Riesling van Bioland-wijnbouwers: begin mei biedt Lidl in heel Duitsland twee droge witte wijnen uit organisch-biologische wijnbouw van Bioland-wijngoed Pfaffmann aan. De wijnen uit de Pfalz met het groene Bioland-keurmerk vullen een week lang het Bioland-assortiment bestaande uit onder andere zuivel-, groenten- en fruitproducten aan. Verdere acties met Bioland-wijnen heeft Lidl reeds gepland. Bovendien worden er in de regio Berlijn vanaf half april met de Merlot Saint Laurent en de Riesling Gew├╝rztraminer een rode en een witte wijn blijvend in het assortiment opgenomen.

"We zijn blij dat we de klanten nu ook heerlijke wijnen die voldoen aan de strenge Bioland-standaard op brede basis aan kunnen bieden", zegt Jan Bock, inkoopleider bij Lidl Duitsland. "Nadat we tijdens de 'Duitse wijnweek' in het afgelopen jaar al in hebben gezet op bio-wijnen uit eigen land, is het aanbod aan Bioland-wijnen in het kader van onze samenwerking met Duitslands vooraanstaande vereniging voor biologische landbouw, een consequente stap binnen onze assortimentsvorming."

De Bioland-wijnen zijn voor 5,99 euro verkrijgbaar.

Meer informatie over de samenwerking van Lidl met Bioland is te lezen op www.lidl.de/bioland.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.