Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw: Baby Konjac Sponge

In februari 2019 lanceert Petit&Jolie de Baby Konjac Sponge. De Konjac Sponge is een 100% plantaardige spons. Deze is zachter dan een washandje en hierdoor zeer mild voor de huid. Bij een beschadigde huid biedt de Konjac Sponge een goede oplossing om de huid te reinigen zonder de huid extra aan te tasten.

Petit&Jolie Baby Konjac Sponge is een ultra zachte spons, die de babyhuid op een milde wijze reinigt. De spons is 100% plantaardig en gemaakt van de Amorphophallus konjac plant. Het bevat dus geen synthetische geur- of kleurstoffen. Door de vorm van de spons is het eenvoudig om de huidplooien te reinigen. De prijs van de Konjac Sponge is 5,95 euro.



Alle producten van Petit&Jolie worden gemaakt met ingrediĆ«nten van 100% natuurlijke oorsprong. De verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor baby's, kinderen en zwangere vrouwen. Petit&Jolie is sinds vijf jaar op de Nederlandse markt verkrijgbaar en is hard bezig met een Europese opmars. De bestaande producten zijn BDIH gecertificeerd. Alle producten bevatten geen parabenen, siliconen en synthetische ingrediĆ«nten. Goed voor de kwetsbare babyhuid en goed voor de natuur. Petit&Jolie is voor baby's, kinderen en ouders die graag genieten van het moois dat de natuur te bieden heeft en dat ook graag in stand willen houden. 

Voor meer informatie: www.petitetjolie.com 

Publicatiedatum: