Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BiOBUDDi wint Baby Innovation green award op Negenmaandenbeurs

De winnaars van de Baby Innovation Award 2019 zijn bekend gemaakt op de Negenmaandenbeurs. Na de nominaties van de vakjury en het online stemmen door de consument, was het woord aan de moeders van Nederland.

Op de speciale Mama Jurydag met live demonstraties wezen de moeders hun favoriete babyproduct aan. Innovatie is niet langer een strategie, maar voorwaarde voor een succesvolle bedrijfsvoering. ‘Necessity is the mother of invention’, en dat blijkt dit jaar zeker waar.
Van de vele inzendingen bleven 24 nominaties over.

Er waren prijzen voor 8 verschillende categorieën zoals: Mobility, feeding en care. BiOBUDDi heeft gewonnen in de categorie "Green". De BiOBUDDi speelgoedblokken zijn gemaakt van reststoffen van de suikerrietplant. De blokken zijn zo niet alleen natuurlijk en recyclebaar in de normale recyclingsketen, de productie ervan veroorzaakt minder C02-uitstoot dan die van bestaande speelgoedproducten.

Voor meer informatie:

www.biobuddi.com 

Publicatiedatum: