Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marqt opent deuren aan Hoofddorpweg Amsterdam

In het hoekpand aan de Hoofddorpweg in Amsterdam, op de kruising met de Sloterkade, opent de retailer op donderdag 21 februari de deuren van haar zeventiende vestiging. 

Verandering van de voedselketen
In december vorig jaar opende Marqt al een vestiging aan de Oostelijke Handelskade, waarin nieuwe formuleonderdelen getest werden. "We borduren verder op de concepten die we vorig jaar hebben ontwikkeld. Met name voor onze verse maaltijden en tussendoortjes en ons schap groene proteïnen weten klanten ons te vinden. Daarmee lijken we een waardevol verschil te maken", zegt Joost Leeflang, directievoorzitter bij Marqt. "Uiteindelijk is het onze missie om het voedselsysteem te veranderen. Om daarmee zo veel mogelijk impact te maken, willen we groei realiseren. We zijn er trots op dat we weer een winkelopening gaan vieren. En uiteraard nodigen we de buurt van harte uit om te komen proeven."

Voor meer informatie:

Vera Möhrlein
Marqt
06 45172626
vera.mohrlein@marqt.com

 

 

 

Publicatiedatum: