VS: Horizon Organic brengt eerste biologische proteïnemelk op de markt

Horizon, een pionier op het gebied van biologische zuivel in de VS, is trots dat ze de eerste biologische proteïnemelk, Horizon Organic High Protein, op de Amerikaanse markt gebracht hebben. Met 12 gram biologische proteïne per portie van 236 ml levert Horizons nieuwste melk 50% meer proteïne per portie van 236 ml dan traditionele zuivel, wat helpt om spieren gezond te houden.

"We realiseerden ons dat proteïne een grote prioriteit heeft bij mensen wanneer het om melk gaat. Toch was er nog geen biologische proteïnemelk beschikbaar op de markt," zegt Christina Finkel, senior directeur Marketing bij Horizon Organic. "Proteïne geeft je energie om de dag door te komen en ondersteunt gezonde spieren. Onze nieuwste biologische proteïnemelk is bedoeld om aan deze behoefte te voldoen voor mensen die zuivel drinken."

Horizon Organic High Protein is beschikbaar in drie heerlijke smaken:  Reduced Fat Chocolate, Reduced Fat Plain en Vitamine D. De verschillende soorten passen bij verschillende gelegenheden en voorkeuren: Reduced Fat Chocolate is een chocolademelk die bomvol proteïne zit, Reduced Fat Plain voldoet aan de eisen van de caloriebewuste consument en Vitamine D biedt een heerlijke, romige smaak.  

Horizon produceert al meer dan 27 jaar biologische melk en het bedrijf heeft een essentiële rol gespeeld in het opzetten van biologische standaards in samenwerking met de USDA. De koeien van Horizon groeien op in de wei en grazen ten minste 120 dagen per jaar buiten. Daarnaast krijgen ze ook biologisch veevoer. Vandaag de dag heeft Horizon een netwerk van bijna 700 gecertificeerde biologische teeltbedrijven over het hele land waar ze hun biologische melk kopen.

"Minder dan 6% van alle melk is gecertificeerd door de USDA," vertelt Finkel. "We zijn ontzettend trots dat we de eersten zijn die biologische melk met een hoger proteïnegehalte op de markt hebben gebracht. Bovendien smaakt de melk heerlijk, net als de rest van onze biologische melkproducten. En we hopen dat onze trouwe klanten, oud en nieuw, net zo dol op onze proteïnemelk zijn als wijzelf."

De toegevoegde proteïne komt uit proteïne concentraat van biologische melk. Dit zijn complete proteïnen van hoge kwaliteit die van nature voorkomen in melk. Naast dat de melk een uitstekende bron van proteïne is, is Horizon Organic High Protein ook een uitstekende bron van vitamine D, calcium, riboflavine, vitamine B12 en fosfor.

Bron: PR Newswire 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven