Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Start 15 januari

Cursus Eetbare wilde planten in de winter

Op 15 januari start de cursus 'Eetbare wilde planten in de winter' in Veendam. Ook in de winter valt er een heleboel te beleven op wildplukgebied. Paardenbloemwortels opgraven en omtoveren tot een culinaire lekkernij, bloeiende katjes van de hazelaar door je meel of knapperig vogelmuur door de winterse stamppot.

Met de juiste kennis van de planten en als je weet waar je naar moet zoeken, kun je je maaltijd aanvullen met schatten uit de natuur.

De cursus bestaat uit zes avonden en één excursie. Tijdens de lessen leren deelnemers welke planten bij dit seizoen horen en hoe je ze kunt gebruiken. We leren welke planten je in de winter kunt vinden, maken lekkere gerechtjes met planten, gaan eetbare wortels opgraven en bespreken meegebrachte planten.

De lessen vinden plaats in De Wilde Engel in Veendam (Kerkpad Noord 17 9644 VN Veendam). De eerste les start op dinsdag 15 januari om 19.00 uur.

Deelname aan de cursus kost € 140,00

Voor meer informatie en opgeven:

Leah Groeneweg
06 14136734
info@inhetwildeweg.nl 
www.inhetwildeweg.nl 

Publicatiedatum: