Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage: Nederlandse en Vlaamse bedrijven op Nordic Organic Food Fair

Tholen – De Nordic Organic Food Fair in Malmö is weer afgelopen. Het evenement vond de afgelopen twee dagen plaats in MalmöMässan in Malmö.

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse en Vlaamse standhouders.  

Melvin Loggies en Jasper Gabriëlse van Seepje presenteren al hun producten op de beurs. “Onze producten liggen al in Nederland, België en Duitsland en we willen nu ook verkennen wat de Scandinavische markt te bieden heeft”, vertelt Jasper.

Johan en Ellen Visser van Eco-warehouse presenteren op de beurs onder andere de onlangs toegevoegde lijn Food Huggers. Zij staan hier op de foto met Adrienne Mcnicholas (Food Huggers) en Calette Terhaerdt Losic (rechts, consulente voor handelsbetrekkingen). De stand van Eco-warehouse is helemaal vernieuwd.

In totaal waren er meer dan 30 Nederlandse bedrijven aanwezig. Er was een duidelijke trend te zien naar vegan: het aanbod veganistische producten was groot. Daarnaast was er ook een groot aanbod dranken, chocolade en koeken. De standhouders waren wisselend tevreden over het aantal bezoekers en ook over de 'soort' bezoekers. Veel bedrijven waren namelijk op zoek naar distributeurs, maar er waren meer detaillisten aanwezig. 

Karl Vanderplaetse van Adya Bio heeft een aanbod gevriesdroogd fruit. “De nieuwste producten zijn jackfruit, dat veel proteïnen bevat, gevriesdroogde aardbei, framboos en avocado”, vertelt Karl.

Geoffrey Harreman en Rob Wubben van Bio-center ZANN presenteren het bedrijf op de Scandinavische markt. Zij zijn pas met Postuma AGF het project ‘Mijn bio-hoek’ begonnen en het bedrijf gaat in februari of maart verhuizen.

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse en Vlaamse standhouders.