Goed voorbereid met de training Crisiswoordvoering

Is men voorbereid op woordvoering in crisistijd? Is men zich bewust van het risico op reputatieschade voor uw bedrijf of product? Speciaal voor de professionals in de food en feed agrosectoren organiseert de Agri Food Academy de training Crisiswoordvoering. Deze vindt plaats op 27 november 2018 bij Prins Petfoods in Veenendaal.

Leer in één dag onder deskundige begeleiding van crisis specialist Frank Peters en journalistiek expert Cesar Moerman hoe u crisiswoordvoering aanpakt, terwijl dit niet uw dagelijks werk is. Aan de hand van impactvolle praktijkvoorbeelden leert men de noodzakelijke theorie van crisiswoordvoering. Daarna gaat men zelf aan de slag met een aantal cases waarin men als woordvoerder optreedt. De woordvoering wordt voor de camera geoefend in de verschillende stadia van een crisis. Men leert hierbij ook van deelnemers in de groep. Er is speciale aandacht voor de inzet van empathie en de kernboodschap tijdens de eerste fase van de crisis (de ‘golden hour’), wanneer de feiten nog ontbreken. Na de training kent men de basisprincipes van crisiswoordvoering en is men in staat als crisiswoordvoerder voor het bedrijf of organisatie op te treden. Er is plaats voor maximaal 8 personen.

Informatie over de training
Training Crisiswoordvoering Food & Feed professionals
Datum 27 november 2018 of 7 februari 2019
Locatie Prins Petfoods Veenendaal
Tijd 8:30 – 17.00 uur
Klik hier voor het programma en om aan te melden. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.