Eco warehouse wordt distributeur Food Huggers

Tholen – Eco warehouse – distributeur van duurzame non-foodproducten – voegt een nieuw merk toe aan het assortiment: Food Huggers. “Food Huggers is de oplossing tegen voedselverspilling en vermindert het gebruik van plastic”, vertelt Johan Visser van Eco warehouse. De slogan van Food Huggers luidt: “If you love your food, give it a hug”. “Wij zijn er trots op dat Food Huggers ons gekozen heeft voor de distributie in de Europese Unie.”

“De Food Huggers kunnen geplaatst worden op aangesneden groenten en fruit. Hierdoor blijft 23% meer vocht behouden. Het resultaat? Groenten en fruit blijven langer vers waardoor er minder verspilling optreedt.” Volgens Food Huggers belandt bijna de helft (48%) van alle aangekochte groenten en fruit in de vuilnisbak. Daarnaast wil het bedrijf werken aan de vermindering van de plasticsoep.

De producten van Food Huggers kunnen consumenten plaatsen over allerlei soorten groenten en fruit. Er is ook een speciale variant voor avocado beschikbaar en er zijn Food Huggers die dienen als flesafsluiter.

Voor meer informatie:
Ellen Visser
Eco warehouse
Prinsenweg 39A
3862 PV Nijkerk
0342 769 009
ellen@ecowarehouse.nl  
www.ecowarehouse.nl 

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.