Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Pakstation Amsterdam gesloten

DLB Inpakbedrijf neemt goederenontvangst en verpakken van Amerikaanse Organto over

Organto Foods, leverancier van biologische AGF, heeft bekendgemaakt een overeenkomst met DLB Inpakbedrijf te hebben gesloten voor het ontvangen en verpakken van producten voor de Europese markt. Het bedrijf heeft daarom haar pakstation in Amsterdam gesloten.

"De sluiting van onze faciliteit in Amsterdam maakt onderdeel uit van ons plan om ons bedrijf af te slanken en de transitie te maken van een vaste kosten- naar een variabel kostenmodel, terwijl we tegelijkertijd toegang krijgen tot een ruimer aanbod aan verpakkings- en opslagmogelijkheden. Dit is van cruciaal belang nu we ons productaanbod blijven uitbreiden," legt Rients van der Wal uit, directeur van Organto Europe. "We zijn blij samen te kunnen werken met DLB omdat zij de expertise in huis hebben die wij nodig hebben om onze gewaardeerde klantenbestand zo kosteneffectief mogelijk te kunnen bedienen."

De overgang naar een strategische derde partij serviceprovider maakt onderdeel uit van Organto's drieledige strategie om haar inkomstenstromen te verhogen, leveranciersrelaties te diversifiëren en uit te breiden en de organisatie af te slanken door waar mogelijk over te gaan op een variabel kostenmodel. In het kader hiervan is Organto naast de verkoop in fysieke winkels onlangs ook gestart met de verkoop binnen een groter Europees retailnetwerk. Verder blijft het bedrijf werken aan een grotere jaarronde aanvoercapaciteit via strategische samenwerkingen in Mexico, Peru, Argentinië, Zimbabwe en Thailand. Organto introduceert voortdurend nieuwe producten en is recent begonnen met de verkoop van biologische blauwe bessen, gember, avocado's en asperges onder zowel het 'I am Organic'-label als voor bulkverkoop. 

Organto heeft tevens aangekondigd dat het een overeenkomst met een voormalige serviceprovider heeft bereikt voor de afwikkeling van openstaande vorderingen voor contanten en 100.000 aandelen. De definitieve uitgifte van deze aandelen hangt af van de acceptatie door de Toronto Stock Exchange. 

Voor meer informatie:
Organto
Email: [email protected] 
Tel: 020-798 67 30 
www.organto.com 

Publicatiedatum: