PLUS: Meest Verantwoorde Supermarkt

Biologisch bij PLUS

Al vier jaar op rij is PLUS uitgeroepen tot Meest Verantwoorde Supermarkt van Nederland. Ook in 2018 wil de supermarktketen zich inzetten voor een goede herkomst van producten, een beter milieu en gezonde voeding. Dit doen ze o.a. met een uitgebreid biologisch assortiment met producten in alle productcategorieën zoals aardappelen, groenten, fruit, zuivel en vlees. Deze zijn herkenbaar aan het groene label bij het schap. Ook kunnen biologische producten herkend worden aan het EKO, Europees Biologisch of het Beter Leven keurmerk 3-sterren op de verpakking. "Bij PLUS vinden we het belangrijk dat ons biologisch assortiment toegankelijk is voor iedereen. Daarom prijzen we biologische producten aantrekkelijk en zijn er regelmatig biologische producten in de aanbieding", aldus de supermarktketen.

Biologisch bij PLUS
Het biologische assortiment aardappelen, groenten en fruit groeit. Sinds oktober heeft PLUS biologische Elstar appelen van Nederlandse bodem en de biologische appels van Süd Tirol. Ook breidt PLUS het assortiment biologische citrus uit: naast citroenen liggen er nu ook grapefruits in de schappen. Daarnaast heeft PLUS ook een assortiment biologische groenten. Naast de biologische komkommer, broccoli en bloemkool zijn er nu ook zoete aardappelen, spitskool en (zoetpunt) paprika’s verkrijgbaar.

Bron: PLUS


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.