Tholen - Gerard & Suus, ofwel biologische bakkerij Hardeman uit de Grote Kerkstraat in Wijk en Aalburg, starten een eerste biologisch afhaalpunt op Landgoed Clootwijck in Almkerk. Eigenaar Gerard: "We zijn bezig met een project samen met Particulier Grondbezit Brabant om een kleine winkel te openen op een aantal landgoederen. Dit zijn landgoederen waar ze een bakhuis hebben en deze bakhuizen willen we in ere gaan herstellen. We beginnen nu op Clootwijck en zijn daar twee dagen per week geopend: op vrijdag en zaterdag. Er wordt brood gebakken in het bakhuis en wij vullen verder aan. Dit is een pilot en als het lukt, willen we het uitbreiden naar meerdere locaties. We willen onze klanten tegemoet komen door in de regio wat verspreider te gaan zitten.”
Gasten worden om 19.00 uur ontvangen bij het nieuwe ophaalpunt van Gerard & Suus op Clootwijck. Vanaf 20.00 uur start het viergangendiner. De kosten zijn 44,50 euro per persoon. Dit is inclusief:
- welkomstdrankje met een aantal amuses
- diverse soorten biologisch brood met verse roomboter en smeersels
- vier kleine gangen met een voorgerecht, hoofdgerecht, kaasplankje en een zoet dessert
- de avond wordt afgesloten met koffie of thee met diverse zoetigheden uit de bakkerij van Gerard
- begeleidende wijnen, diverse non alcoholische dranken en Almkerks tafelwater
Voor meer informatie: www.gerardensuus.nl - [email protected]