Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drie smaken: framboos/aronia, kruisbes en banaan

Nieuw: high protein yoghurt & fruit

Na de lancering van de natuuryoghurt met een hoger proteïnegehalte brengt Pur Natur nu ook de high protein yoghurt & fruit op de markt. Dit is een ingemengde yoghurt, verkrijgbaar in drie smaken: framboos/aronia, kruisbes en banaan.


Proteïnen zorgen ervoor dat je lichaam de nodige energie opslaat. Tegelijkertijd werken ze bloeddrukverlagend, bevorderen ze spierherstelling én gaan ze overgewicht tegen, zo meldt Pur Natur. De nieuwe high protein yoghurt & fruit, die dubbel zoveel proteïnen bevat dan een gewone yoghurt, kan daarom nuttig zijn voor sporters, senioren, vegetariërs, kinderen en zwangere vrouwen. Zij hebben immers meer proteïnen nodig dan een gemiddelde persoon.


Deze nieuwe yoghurt van Pur Natur is er in drie verschillende smaaksoorten. Voor de gezonde zoetekauwen is er de mix van framboos en aronia of appelbes. Mag het een tikkeltje zuurder? Dan is de yoghurt met kruisbessen een aanrader. Deze smaak neigt naar het zoetzure. Ook nog in het smaakgamma: banaan.


Zorgvuldig geselecteerde vruchten

Deze vier vruchten zijn niet alleen lekker, ze hebben volgens Pur Natur ook een toegevoegde waarde voor onze gezondheid. Zo bevatten de gekozen fruitvariëteiten een hoger proteïnegehalte. Daarenboven zijn frambozen onder andere rijk aan vitaminen en antioxidanten. De appelbessen bevatten ook extreem sterke antioxidante eigenschappen, net als vitamine C en vitamine K. Bananen bevatten dan weer een hoge dosis kalium. Ook in de kruisbes zitten drie vitaminen die sterke antioxidanten zijn: vitamine A, C en E.

4 x 125 gram

Voor meer informatie: www.purnatur.eu
Publicatiedatum: