Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Huig van de Graaf leeft zich uit in kaasmakerij
Huig van de Graaf produceert al heel wat jaren (onder meer biologische) kazen. Als boerenzoon groeide hij op tussen de koeien en verse melk en hij kan zich helemaal uitleven nu hij zelf kaas kan maken. In het verleden werkte hij bij zorgboerderij De Hondspol en nu heeft hij een eigen kaasmakerij in Doorn. "Ik ben in deze regio boeren gaan bezoeken met verschillende melksoorten. Zoals gewone en biologische koeienmelk, gewone – en biologische geitenmelk. Eerst maakte ik allerlei soorten kaas voor groothandels, maar later kwam mijn vriendin Martje van Wieringen hier ook naar toe en hebben we in de zomer van 2016 de winkel geopend." Van de Graaf ontwikkelt zelf allerlei soorten kaas, van jong tot oud, tot witschimmel zoals Doornse brie en jonge, jong-belegen, oude Doornse kaas.