Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Huig van de Graaf leeft zich uit in kaasmakerij

Huig van de Graaf produceert al heel wat jaren (onder meer biologische) kazen. Als boerenzoon groeide hij op tussen de koeien en verse melk en hij kan zich helemaal uitleven nu hij zelf kaas kan maken. In het verleden werkte hij bij zorgboerderij De Hondspol en nu heeft hij een eigen kaasmakerij in Doorn. "Ik ben in deze regio boeren gaan bezoeken met verschillende melksoorten. Zoals gewone en biologische koeienmelk, gewone – en biologische geitenmelk. Eerst maakte ik allerlei soorten kaas voor groothandels, maar later kwam mijn vriendin Martje van Wieringen hier ook naar toe en hebben we in de zomer van 2016 de winkel geopend." Van de Graaf ontwikkelt zelf allerlei soorten kaas, van jong tot oud, tot witschimmel zoals Doornse brie en jonge, jong-belegen, oude Doornse kaas.

Voor meer informatie: www.speciaalkaas.nl

Bron: Nieuwsblad De Kaap




Publicatiedatum: