De Development Kitchen van de Smaakspecialist is het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. "Wij zijn continu bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten. Zo laten we ons volop inspireren door de laatste trends. Bij de klassieke Franse fonds hebben we ons laten inspireren door de bouillon-trend", aldus Sandra Vissers – Trade & Category manager.
Lekker puur
Een fond kan gebruikt worden als basis voor soepen, risotto of sauzen, maar ook als warme drank. De fonds hebben een verfijnde smaak, gegeven door beenderen of graten die samen met groenten en kruiden lang en traag garen. Door de lange trektijd, zijn de fonds krachtiger en voller van smaak dan een simpele bouillon. De fonds zijn volledig vrij van kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen en bevatten geen toegevoegd zout, suiker, gistextracten of conserveermiddelen. Natuurlijk zijn de fonds 100% biologisch, lekker puur dus! Ook zijn de fonds volledig glutenvrij.De fonds zijn binnenkort in de supermarkt verkrijgbaar in vier verschillende varianten:
- Smaakt Gevogeltefond
- Smaakt Runderfond
- Smaakt Kalfsfond
- Smaakt Visfond
Meer informatie over de fonds en/of het aanvragen van samples via [email protected].