Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fond: Het warme drankje van de toekomst?

Overal poppen bouillon-bars op, waarbij bouillons een gezond alternatief bieden voor koffie. De Smaakspecialist speelt in op deze 'bouillon-trend' en introduceert vier klassieke Franse fond-recepten.

De Development Kitchen van de Smaakspecialist is het kloppend hart van de organisatie waar productontwikkeling, innovatie, data en research samenkomen. "Wij zijn continu bezig met het bedenken en ontwikkelen van nieuwe producten. Zo laten we ons volop inspireren door de laatste trends. Bij de klassieke Franse fonds hebben we ons laten inspireren door de bouillon-trend", aldus Sandra Vissers – Trade & Category manager.



Lekker puur

Een fond kan gebruikt worden als basis voor soepen, risotto of sauzen, maar ook als warme drank. De fonds hebben een verfijnde smaak, gegeven door beenderen of graten die samen met groenten en kruiden lang en traag garen. Door de lange trektijd, zijn de fonds krachtiger en voller van smaak dan een simpele bouillon. De fonds zijn volledig vrij van kunstmatige kleur-, geur-, en smaakstoffen en bevatten geen toegevoegd zout, suiker, gistextracten of conserveermiddelen. Natuurlijk zijn de fonds 100% biologisch, lekker puur dus! Ook zijn de fonds volledig glutenvrij.

De fonds zijn binnenkort in de supermarkt verkrijgbaar in vier verschillende varianten:
  • Smaakt Gevogeltefond
  • Smaakt Runderfond
  • Smaakt Kalfsfond
  • Smaakt Visfond

Meer informatie over de fonds en/of het aanvragen van samples via [email protected].
Publicatiedatum:

Gerelateerde artikelen → Zie meer