Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
David krijgt Goliath op de knieën

Linzensoep KleinsteSoepfabriek beste soep van het jaar

Tholen – Als kleine vis in de vijver mag het best een prestatie genoemd worden om tussen mastodonten als Struik en Unox de prijs voor Beste Soep van het Jaar in de wacht te slepen. Naast Kaas in 't Bakkie hield ook KleinsteSoepfabriek de eer voor de Nederlandse biosector hoog. "We stonden er ook van te kijken", vertelt Eerske van der Hoek enthousiast. "Het belang van een actieve fanbase wordt hiermee eens te meer duidelijk." De producent won met hun Palestijnse Olijfoliesoep Linzen, een op Oosterse leest geschoeide lekkernij op basis van linzen, kruidig van smaak, die volstaat als maaltijdsoep. Om in de finale te mogen staan, diende het product ten minste 400 stemmen binnen te halen. Dat aantal werd ruimschoots overschreden. "Om dan in de finale tussen de grote jongens te staan, maakt het wel reuzespannend. Onze achterban kon het uiterlijk van de verpakkingen en de duurzame inslag van onze soep zelf bijzonder waarderen", vervolgt Eerske. 

"Het voelt zeker als een opsteker. We zijn allemaal pro-bio. Om te horen dat de rest uit het 'biologische veld' zo blij voor ons is, is een duidelijk signaal dat de biosector écht optrekt als hechte community."

Eerder dit jaar bekleedde de tomatensoep van Kleinstesoepfabriek al de nummer één-positie in de Tomatensoepwijzer van Questionmark. 

Voor meer informatie: