“Samenwerking met VVV win-winsituatie”

Tweede verkooppunt Eko Twente geopend in Delden

Een feestelijke opening in Delden zorgde afgelopen zaterdag voor de start van een samenwerking tussen VVV informatiepunt en Eko Twente. "Het was een leuke dag, de opkomst viel door het slechte weer wat tegen, maar er waren veel op het biologisch product gerichte bezoekers", zo vertelt Nico Bebseler van Eko Twente. 

Hij heeft naast zijn webshop al een winkel in Hengevelde, welke zo’n 7 jaar geleden is geopend. Toen hij werd benaderd door VVV Informatiecentrum Delden hoefde hij hier niet lang over na te denken. "Ik sta zeker open voor samenwerkingen en in dit geval is het ook een win-winsituatie. Door de digitalisering heeft het VVV het ook wat moeilijker, en om elkaar op deze manier te kunnen versterken is mooi. Delden ken ik, omdat ik er zelf vandaan kom. Het is een leuk stadje, er komen veel mensen, het heeft veel te bieden en is eigenlijk van alle kanten goed bereikbaar. Daarnaast werkten wij al samen met veel lokale producenten. Dus voor mij een soort van thuiskomen."Het volledige bio-assortiment is te verkrijgen in Delden, waarbij de verse producten geleverd worden op bestelling via www.ekotwente.nl of telefonisch. De vraag naar biologische producten blijft groeien. Het gaat niet heel hard, maar groeit toch gestaag door en dat is een goede ontwikkeling volgens Nico. "Dit komt mede doordat het vertrouwen in het gangbare assortiment is verminderd. Supermarkten leveren niet wat we denken, niet alles wordt op de etiketten gezet en op die manier houden ze de consumenten dom. Als de mensen zouden weten wat pure voeding is en voor ze kan betekenen, dan zouden nog veel meer mensen hiervoor kiezen. Nu houdt de prijs ze vaak nog wat tegen."
 


Meerdere winkels?

"Wat betreft de toekomst gaan we zien hoe het loopt", zegt Nico nuchter. "Ik sta altijd open voor samenwerkingen, mits het elkaar versterkt en mooi aanvult. We zijn nu net gestart in Delden en gaan er iets moois van maken." 

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.