Drents blauwe bessensap als Glühwein

Nieuw voor de komende feestdagen: 100 procent blauwe bessensap uit Drenthe, getrokken met winterse kruiden, zoals kaneel en een vleugje sinaasappel. Dit sap met de naam Blueberry Punch is ontwikkeld door biologische blauwe bessentelers Edo en Maria.Edo: "Op de Bio-beurs in 2017 hebben we het getest en konden de bezoekers het warm proeven. Het viel erg in de smaak. Veel mensen dachten meteen aan Glühwein en dat was ook de bedoeling. We gebruiken onze eigen bessen en biologische kruiden van Het Blauwe Huis, waaronder Ceylon kaneel." Maria vult aan: "De eerste productie voor de Bio-beurs was aan het eind van de winter nagenoeg op. Er is een nieuwe productie gemaakt voor dit seizoen. De Nieuwe Band en Udea hebben het nu in hun assortiment. Om hun klanten op dit nieuwe sap te attenderen, houden zij de komende weken kortingsacties." 

Edo en Maria runnen samen biologisch bosbessenbedrijf Noorderbos in Tiendeveen, Drenthe. Hun producten met blauwe bessen (gekweekte bosbessen) verkopen ze onder de naam PureBlu.

Voor meer informatie: 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.