Inschrijving voor Verkiezing Favoriete Bioproduct geopend

Ieder jaar komen mooie, nieuwe producten op de markt die bijdragen aan een eerlijkere, schonere of gezondere wereld. Op de Bio-beurs krijgen deze innovaties een speciaal plekje door middel van een verkiezing voor het 'Favoriete Bioproduct 2018'. Een nieuw product ontwikkeld? Meld het dan aan voor de verkiezing en maak kans op de titel 'Favoriete Bioproduct van het jaar'.

Deelnemende producten krijgen een plekje in de vitrine in de entreehal van de Bio-beurs, waar alle bezoekers langskomen. Daarnaast hebben deelnemers dit jaar de mogelijkheid hun product te laten proeven of testen door de bezoekers van de beurs.

Stemmen

Bezoekers kunnen stemmen door middel van een stembiljet dat ze bij de entree van de Bio-beurs krijgen. De eregalerij met alle nieuwe producten staat in de entreehal, zodat de beursbezoekers meteen de innovaties van de sector van het afgelopen jaar te zien krijgen. Bij de producten wordt verwezen naar de stands van de deelnemers.

Prijsuitreiking

Op donderdag 18 januari 2018 om 16:15 uur wordt op het Foodplein van de Bio-beurs bekend gemaakt welk product gewonnen heeft. Het winnende product mag zich een jaar lang Favoriete Bioproduct van het jaar noemen, een mooie manier om het product extra aandacht te geven.

Meer informatie over de voorwaarden en aanmelden kan via de website van de Bio-beurs. Aanmelden kan tot 8 december.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.