Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

English Tea Shop wint Business Award voor Duurzaamheid

Op 14 november werd English Tea Shop gehuldigd als de winnaar van de Business Award voor Duurzaamheid tijdens de Lloyds Bank National Business Awards in het Verenigd Koninkrijk. Het betreft een zakelijke onderscheiding in het Verenigd Koninkrijk dat excellentie in alle zakelijke sectoren erkent en beloont. Voormalig Brits premier David Cameron noemde de prijzen eerder al "de Oscars van het Britse zakenleven." Het theebedrijf werkt volgens het Creating Shared Values (CSV)-model. 

Het juryrapport luidde als volgt: "Als jury hebben we unaniem besloten dat het team achter English Tea Shop met recht de Grichan Sustainability Award verdient. Dankzij hun duurzame bedrijfsmodel hebben ze economische groei en stabiliteit weten te realiseren in de gebieden waar hun grondstoffen vandaan komen."

Het merk English Tea Shop is gefundeerd op langetermijnrelaties met haar producenten en betaalt hen ten minste de minimumprijs zoals vastgesteld volgens het Fairtrade-principe. De thee is volledig biologisch. Om theeplantages te helpen omschakelen draagt het theebedrijf bij aan de Small Farming Development Fund, zodat ook de producenten kunnen meeprofiteren van de meerwaarde van biologisch. 

Voor meer informatie: www.englishteastore.com
Publicatiedatum: