Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

30 November: BIOtechniekdag

Nog één week te gaan en dan is het zover. Op donderdag 30 november organiseren Delphy, Hagranop en HAK Schoffeltechniek de tweede BIOtechniekdag. De hal biedt plek aan ruim 35 aanbieders. Diverse merken en bedrijven laten deze middag weer nieuwe innovaties zien. Sommige innovaties worden op de BIOtechniekdag voor het eerst vertoond.



Op gebied van brandertechniek is er veel aanbod te zien, zo ook aangepaste mestrooiers voor toepassing in het voorjaar, nieuwe schoffeltechniek uit Frankrijk, bijzondere oogsttechniek voor diverse bio-teelten als uien en pompoen, ekoploegen, zaai- en planttechniek voor diverse gewassen, GPS-techniek, noviteiten op gebied van bewaring, enzovoorts. 

Op de BIOtechniekdag draait het om het bekijken en beleven van techniek. Naast alle technische innovaties is er ook ruim aandacht voor telers om elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje tussen de machines. 

De BIOtechniekdag biedt voor bio-telers en telers met interesse in deze techniek de mogelijkheid om enerzijds de belangrijkste mechanisatie-ontwikkelingen op gebied van biologische akkerbouw en groenteteelt te zien en is anderzijds een netwerkmoment. Dit jaar krijgt de dag nog een internationaler karakter dan vorig jaar, er zijn dit jaar meer internationale bio-telers op de dag aanwezig waarmee het een echte dag van én voor de telers uit heel Europa wordt. Voor internationale telers is er rondom de BIOtechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt.

Locatie: Firma Hagranop, Westermeerweg 17, 8309 PZ, Tollebeek
Tijdstip: 15.00 uur tot 20.00 uur
Datum: 30 November 2017

Voor meer informatie en/of aanmelden: www.biotechniekdag.nl
Publicatiedatum: