Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Origin’O brengt beleving in vernieuwde winkel in Brugge

Op zondag 19 november 2017 opent Origin'O haar nieuwe winkel in Brugge. "In ons vernieuwd concept staat beleving centraal", aldus zaakvoerder Bert Steeman. Origin'O verhuist van de Brugse binnenstad naar de Generaal Lemanlaan 147. De oude winkel was aan vernieuwing toe en net om die reden trekt Origin'O naar een nieuw pand.

Verskeuken

Met 12 jaar ervaring als verantwoordelijke in Brugge ziet Bert dat bio meer en meer aan belang wint. "De consument kan nu letterlijk proeven van ons bio-concept. We zijn er ook van overtuigd dat het nieuwe concept matcht met de lifestyle van de Bruggelingen. Iedereen beleeft bio bij ons op een andere manier. In de open keuken kan je een unieke smaakbeleving ervaren en kennismaken met onze natuurlijke, biologische producten", vult Bert nog aan. 

Een nieuwe winkel betekent meer ruimte, wat een uitgebreider assortiment met zich meebrengt. Er is nu ook een inloopfrigo waar de groenten en fruit in alle versheid kunnen pronken. Jonge gezinnen uit de buurt kunnen veilig met de fiets komen en er is ook een vlotte busverbinding. Voor diegene die met de wagen komt, kan parkeren op de ruime parking.

Cash-vrij

"We trekken volledig de kaart van de veiligheid. Daarom aanvaarden we geen cash geld meer maar kunnen klanten enkel nog betalen met hun betaalkaart. Bovendien verloopt alles sneller en is het dan ook nog eens hygiĆ«nischer voor alle klanten", vertelt Bert. 

Bio-verswinkel

Het bio-concept berust op pure en lokale producten. Omdat de gezondheid van de mens en het milieu bovenaan het lijstje pronkt, wordt er extra aandacht geschonken aan de versheid en oorsprong van het assortiment. Origin'O werkt daarvoor nauw samen met lokale boeren. Er is een breed gamma voor de vegetariĆ«rs en veganisten. Alle medewerkers zijn stuk voor stuk gepassioneerd door bio. En die passie geven ze in de vorm van advies door aan alle klanten. 

De opening is deze zondag (19 november) tussen 10:00 en 18:00 uur. Wie de vernieuwde Origin'O Brugge wil bezoeken, kan dat van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:30 uur, zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur en
vanaf nu ook op zondag van 09:00 tot 13:00 uur. Adres: Generaal Lemanlaan 147, Brugge.

Voor meer informatie: www.origino.be/nl
Publicatiedatum: