Met de speciale adventskalenders van mymuesli kun je geheel in sfeer en vol verrassingen de decembermaand inluiden. Vanwege het 10-jarig jubileum komt mymuesli namelijk met een gouden versie van de adventskalender.Adventskalender

mymuesli verpakt in haar adventskalender 24 biologische muesli's in een
gouden adventskalender. Zo kun je elke ochtend van een feestelijk ontbijt genieten met maar liefst 13 verschillende muesli-soorten. Achter elk gouden deurtje van de kalender gaat een bekertje van 85g met verrassings-muesli schuil. Wees voorbereid op 24 december, want de muesli-expert stopte voor kerstavond een verrassing in de adventskalender. 

De kalender heeft kleine afmetingen (40x40x40 cm) en is hierdoor ook gemakkelijk mee te nemen naar werk om bijvoorbeeld collega's te
verrassen. De mymuesli2go Adventskalender is voor 59,90 euro (geen verzendkosten) verkrijgbaar op de website van mymuesli.

N’OATS 2GO Adventskalender

Toch liever een voorkeur voor een havermoutontbijt? Dat kan ook. Elke ochtend een havermoutontbijt in kerstsferen, klassieke N’oatssoorten bereid met speculoos, vanillekipferl en gebakken appel. Havermoutfans kunnen een verrassing tegemoet zien want mymuesli mixte 24x biologisch N’oats-genot in 9 smaken in handige 40 grams cupjes. Ook hier verstopt mymuesli een extra verrassing voor kerstavond. 

De N'oats Adventskalender is voor 49,90 euro (geen verzendkosten) verkrijgbaar op de website van mymuesli.

Voor meer informatie: www.mymuesli.nl