Tholen - De Natural temptation-theelijn is de afgelopen maanden verder uitgebreid. Ronald Bakker presenteerde de nieuwkomers vorige week tijdens de BioXpo VitaSana in Brussel. 'Hug in a cup' en 'You can do it' hebben een vaste plek in de serie feestelijke theeën gekregen. De 'Merry X-mas' is een limited edition die na de Kerst een opvolger zal krijgen, zo vertelt Vendie Kroesbergen namens producent Organic Flavour Company. "You can do it is de nieuwste toevoeging in de range. Dit is een spicy kruidenthee waarin ook groene thee verwerkt is. De 'powerspices' in deze thee geven je echt een oppepper, zodat je er tegenaan kunt - geheel passend dus bij de naam", aldus Vendie.Hug in a cup is al vanaf mei verkrijgbaar. "Deze variant is in slechts een paar maanden tijd uitgegroeid tot één van de hardlopers. Dit is een erg lekkere verwarmende thee. Het is binnen deze range de eerste spicy variant en dit maakt deze thee extra aantrekkelijk voor de consument." Wat ook bijdraagt aan de populairteit van Hug in a cup is volgens Vendie dat deze variant voor meerdere gelegenheden geschikt is.

Merry X-mas is een limited edition, geeft ze aan. "Na de Kerst krijgt deze een opvolger, maar die houden we nog even geheim. We zijn heel benieuwd wat de consument van deze thee zal vinden."

Er lijken oneindig veel mogelijkheden te zijn voor verdere uitbreiding van de feestelijke theerange, de producent wil echter niks overhaasten, meent Vendie. "We vinden het voor deze cadeaurange vooral belangrijk dat het smaakvolle theeën van goede kwaliteit zijn. En we gebruiken hiervoor het liefst de thee van onze eigen projecten. Essentieel voor deze lijn is natuurlijk ook dat de thee qua smaak goed moet passen bij de boodschap die op het theedoosje staat."

Voor meer informatie:

Vendie Kroesbergen
Organic Flavour Company
Turbinestraat 12
3903 LW Veenendaal
0318 563834
v.kroesbergen@ofc.nl
www.ofc.nl