Origin’O brengt biologische voeding naar Aalst

Vanaf zondag 8 oktober kan het grote publiek voor hun bio-aankopen terecht in een nieuwe vestiging van Origin'O in Aalst. "De vraag naar bioproducten in Aalst was enorm", vertelt zaakvoerder Geneviève Spruyt.

Bio zit al een tijdje in de lift. In Aalst was er nog altijd geen biologische verswinkel, tot vandaag dus. "Klanten kunnen meer dan alleen maar hun inkopen komen doen bij ons. De biologische keuken tovert elke dag biologische gerechten op tafel die klanten ter plaatse kunnen eten of naar huis meenemen. We staan ook dicht bij onze klanten. Iedereen kan in onze store terecht voor advies rond biologische voeding, bepaalde diëten of allergieën." Geneviève Spruyt nam in het verleden al eens een natuurwinkel over en zet staat nu volledig achter het Origin'O-concept.

Bio-verswinkel

Het is al de 17de winkel die Origin'O mag openen. Het bio-concept berust op pure en lokale producten. Omdat de gezondheid van de mens en het milieu bovenaan het lijstje pronkt, wordt er extra aandacht geschonken aan de versheid en oorsprong van het assortiment. Liefhebbers van bio-wijn zijn in Aalst aan het juiste adres, met zo'n 40 verschillende soorten wijnen in het assortiment. In de bakkerij vind je broden en koeken op basis van zuurdesem of gist.

O'magazine

De Aalstenaren zullen eind dit jaar ook voor de eerste keer kennis kunnen maken met het Origin’O-magazine, met artikelen over enkele producten, ecologische tips lezen en een voorstelronde van een sportieve ambassadeur. Net als in alle andere winkels komt er ook een bonnenbox aan met kortingsbonnen aan.

Wie Origin'O Aalst wil bezoeken kan dat van maandag tot en met vrijdag van 9:00 en 18:30. Op zaterdag sluit de vestiging een half uur eerder.

Adres: Houtmarkt 16, 9300 Aalst.

Voor meer informatie: www.origino.be

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.