"Karakteristiek pand en lagere huur"

Ekoplaza Rijswijk gaat verhuizen

Tholen - Ekoplaza in Rijswijk gaat verhuizen. "We hebben de huur van het huidige pand aan het Bogaardplein opgezegd. Het winkelcentrum heeft ons niet gebracht wat we ervan verwacht hadden. Er is veel leegstand en er gaan meer ketens weg. We zien meer kansen in winkelcentrum Oud Rijswijk. In het oude centrum zit meer karakter en daar hebben we een mooi plekje gevonden. En dat voor een lagere huur. We hebben recent de winkels in Amstelveen en Aalsmeerweg succesvol naar andere locaties gebracht. We kijken naar meer reallocaties om weer in het juiste winkelgebied te zitten", vertelt formulemanager Geert-Jan Smits.
 
De huidige winkel heeft een winkeloppervlakte van 410 vierkante meter. In in het nieuwe karakteristieke pand aan de Herenstraat 54 krijgt Ekoplaza 280 vierkante meter ter beschikking. "Ik had liever een iets groter pand gehad, maar het zal een kernachtige winkel worden waar we toch de beleving in gaan brengen die zo kenmerkend is voor Ekoplaza. Ik ben ervan overtuigd dat dit gaat lukken, zeker omdat we meer gebruik gaan maken van onze omnichannel waaraan we binnen enkele weken ook een App voor Android toevoegen."
 


De verbouwing is in volle gang, vertelt Geert-Jan. "Ze zijn nu de pui aan het afbreken en de komende tijd gaan we aan de slag met de inrichting van de winkel." De opening staat geplant op 27 september. Hij geeft aan dat het verder goed gaat met de Ekoplaza-formule. "Na een wat mindere periode met omzetdruk die in de hele branche voelbaar was, heeft Ekoplaza zich als 'onderscheidend biologisch' met de LKKRDR-campagne weer op groeipad gezet. Dat geeft rust en vertrouwen."

Voor meer informatie: gjsmits@ekoplaza.nl, www.ekoplaza.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven