Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Wim Krajenbrink, AgruniekRijnvallei:

"Stijgende vraag naar biologisch voer blijft verbazen"

Landelijk steeg de afzet van biologisch voer naar 10%, terwijl AgruniekRijnvallei (AR) haar afzet met 30% zag stijgen over de eerste helft van 2017. Zowel bij de sectoren rundvee, varkens als pluimvee ziet AR de vraag groeien.

De vraag in de markt stijgt. Johan Schuttert, directeur bij AR, bevestigt dit: "De cijfers van week 29 laten een record zien van afgeleverd biologisch voer bij de klanten. Deze stijgende vraag blijft ons verbazen." Doordat AR twee gespecialiseerde fabrieken heeft kan zij goed inspelen op deze ontwikkeling. Bij de productie van biologisch voer worden de hoge kwaliteitseisen alsmede dierwelzijn als uitgangspunt genomen. AR is in staat dit goed op elkaar af te stemmen en kan met de aanpassingen in de fabrieken inspelen op toekomstige ontwikkelingen.

Over AR Biologisch

Het biologische voer van AR wordt geleverd door de bv AR Biologisch. Al jaren is AR Biologisch een marktleider op het gebied van de productie van kwalitatief hoogwaardig biologisch voer. Het assortiment bevat verschillende voersoorten voor alle diersectoren.

Voor meer informatie: Wim Krajenbrink, 06 53763836 of w.krajenbrink@argroep.nl

Publicatiedatum: