Vanaf 31 augustus

Start cursusprogramma Natuurbeheer en ondernemerschap

Op 31 augustus start bij voldoende deelnemers een nieuwe cursus Natuurbeheer en ondernemerschap in Overijssel (omgeving Nijverdal). Deze wordt gegeven door docenten van Aeres Hogeschool Dronten. Op 8 september zal een cursus starten in Breda, gegeven door docenten van HAS Den Bosch. Voor beide cursussen zijn nog plaatsten beschikbaar.

Dit cursusprogramma is er voor iedereen die zich meer wil verdiepen in het natuurbeheer van cultuurlandschappen, zoals graslanden. Bijvoorbeeld omdat u grond van een terreinbeherende organisatie pacht of wilt gaan pachten en goed beslagen ten ijs wilt komen. Of misschien wilt u een stuk grond gaan omvormen tot natuur, maar weet u nog niet wat het beste bij u, uw grond en uw bedrijf past.

Afhankelijk van je ambitie kies je een van de niveaus binnen het cursusprogramma of voor het volgen van enkele losse modules. Bijvoorbeeld de module F5 Natuurvlees als commercieel concept op 11 oktober, de module F1 Deelbiotopen en biodiversiteit op 14 november of de module F3 Teelt van granen in natuurgebieden op 1 december.

Het programma is ontwikkeld door de stichting Vangroenewaarde samen met Aeres Hogeschool Dronten en HAS Den Bosch, Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten en leidt op tot vakbekwame ondernemers voor natuurbeheer.

Voor meer informatie: www.vangroenewaarde.nl/opleiding


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.