Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BioForum Vlaanderen betrekt nieuw pand

Sinds 29 juni bevinden de kantoren van BioForum Vlaanderen zich op PAKT Antwerpen, een nieuw bedrijventerrein met weinig autoverkeer, dat aansluit op groene woonzone 't Groen Kwartier. Het officiƫle adres luidt vanaf nu: Regine Beerplein 1 bus E305, 2018 Antwerpen.

Omdat dit een nieuw aangelegd plein is, bestaat het adres nog niet officieel. Het is dus ook niet terug te vinden in Google Maps. Wie met het openbaar vervoer komt, stapt best af in Antwerpen-Berchem. Vanaf daar is het nog zo'n 10 minuten lopen.
 
Met de auto rij je best langs de LamoriniĆØrestraat. De ingang is op nummer 161 B1. Dit adres dien je in je GPS in te typen. Er is geen parkeerplaats voorhanden op het domein, parkeren kan in de omliggende straten. Bestelwagens mogen voor leveringen wel het terrein oprijden. (Klik hier voor een meer gedetailleerde uitleg.)

Bereikbaarheid post en telefoon

De post voor BioForum dient vanaf nu naar het nieuwe (post)adres te worden gestuurd. BPost stuurt post die aankomt op ons oude adres, Quellinstraat 42, nog enkele weken door. Telefonisch blijft BioForum Vlaanderen bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer: +32 (0)32869278.

Voor meer informatie: www.bioforumvlaanderen.be
 
Publicatiedatum: