Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
17 juni

Virtuele verkenningstocht voor duurzaam (ver)bouwen

Aanstaande zaterdag organiseert De Polderij in Maassluis een boerenmarkt met als thema duurzaam bouwen en verbouwen. Speciaal voor Duurzaam Midden-Delfland is ecologisch bouwproject De Polderij voor één dag toegankelijk voor publiek.Virtual reality tour

Een levensechte virtual reality tour neemt de bezoeker mee op verkenningstocht door de toekomstige groene locatie voor zakelijke bijeenkomsten. Duurzame architect Ralf van Tongeren beantwoordt vragen over ecologisch ontwerpen. Lokale meubelmaker en aannemer De Zingende Zaag laat zien hoe je circulair hout bewerkt. Info DuBo uit Groningen deelt kennis over isoleren met hennep, andere duurzame bouwmaterialen en duurzame energiesystemen. Ook zijn er kleurrijke veldboeketten te koop en De IJsfiets schept de lekkerste biologische ijsjes. Uitgerust met visnetjes, insectenpotjes, microscoop en petrischaaltjes, nemen jonge bezoekers onder begeleiding van Scouting Paulusgroep het bos rondom de boerderij onder de loep.

Kortom, er is veel te zien, proeven en beleven op 17 juni. Van 10.00 tot 16.00 uur kan de bezoeker terecht bij de boerenmarkt aan de Vlaardingsedijk 7 in Maassluis.

Voor meer informatie: www.depolderij.nl
Publicatiedatum: