Alnatura breidt filialennetwerk in Beieren uit

Op 24 mei werd in Kolbermoor bij Rosenheim (Beieren) een Alnatura Super Natur Markt geopend. Op een oppervlakte van bijna 800 vierkante meter vinden klanten één van de grootste en afwisselingsrijkste bio-assortimenten in de regio met meer dan 6.000 producten.Beieren telt inmiddels 23 Super Natur Markten. In heel Duitsland heeft de biologische retailer uit Hessen 117 filialen.

Openingsacties

Ter gelegenheid van de opening van het filiaal houdt Alnatura de donatieactie 'Alnatura Stadtprojekte' (Alnatura stadsprojecten) ten gunste van drie verenigingen van algemeen nut uit Kolbermoor en Rosenheim.

Rondom de opening zijn er natuurlijk nog veel meer acties, zoals bijvoorbeeld een prijzenspel. Bovendien kunnen de bezoekers tijdens de openingsdagen ook veel biologische producten proeven en krijgen zij van 24 mei tot en met 3 juni een welkomstkorting van 10 procent op bijna alle artikelen.

Grote keuze aan biologische producten

De Alnatura Super Natur Markten bieden een omvangrijk, compleet assortiment aan van meer dan 6.000 biologische producten. Daartoe horen uiteraard dagverse groenten en fruit, bij voorkeur afkomstig uit eigen land van Demeter-, Bioland- of Naturland-teelt, maar ook brood en banket van biologische bakkers. Bovendien kunnen de klanten uit een groot aantal zuivelproducten en kaassoorten kiezen, en uit een afwisselend assortiment van A tot Z. Bij Alnatura vindt men ook talloze gluten- en lactosevrije producten evenals actuele levensmiddeltrends zoals 'raw food', 'superfood' en veganistische producten.

Het aanbod wordt gecompleteerd door een grote afdeling met natuurcosmetica en een assortiment speciaal voor baby's en kinderen, waaronder ook kleding van fairtrade biologisch katoen.

Duurzame winkelinrichting

Ook bij de inrichting van de Alnatura Super Natur Markten hecht het bedrijf grote waarde aan duurzaamheid. Zo bestaat de winkelinrichting in de filialen overwegend uit de nagroeiende grondstof hout, natuurstenen tegels en gerecyclede materialen. Alle gebruikte bouwmaterialen worden materiaal- en energiebesparend geproduceerd en toegepast.

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.