Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Make-up met een opvallend natuurlijk effect"

Veg-Up nieuw op de Nederlandse markt

Het make-up merk Veg-Up is de nieuwste toevoeging in het aanbod van de webshop Way2Natural (www.way2natural.nl). "Dit merk is nieuw in Nederland en momenteel nog exclusief bij ons verkrijgbaar. Deze make-up lijn is uitbreiding op de reeds bewezen productenlijn van één van de vooruitstrevende bekende cosmeticalaboratoriums in Italië: Laboratoires BeWell. Alle producten bevatten natuurlijke, beschermende ingrediënten, zoals de Laminaria algen, om de huid te beschermen tegen externe factoren, of de Rhodiola Rosea, die algemeen bekend staat om zijn helende/regelende eigenschappen bij reacties van stressvolle omstandigheden van de huid. De unieke eigenschappen van Veg-Up is dan ook het harmoniseren van de huid bij het gebruik van make-up met een opvallend natuurlijk effect", vertelt Esen Sari-Sayar.



Ze geeft aan dat het assortiment van Veg-Up erg compleet is en dat alle producten van natuurlijke grondstoffen met hoge pigmentkwaliteit gemaakt zijn. "De producten van Veg-Up voelen heerlijk zacht aan, hebben een aangename geur en zijn verrijkt met hydraterende ingrediënten. Voor een geweldige look met een fashion gevoel is er nu Veg-Up. De producten zijn BDIH-organic en Vegan-gecertificeerd, verder ook glutenvrij en vrij van petrochemische ingrediënten. Daarnaast houdt Veg-Up rekening met het milieu. Dat kun je zien aan het mooie ontwerp van de verpakking. De verpakking is gemaakt van gerecycled kartonpapier en gerecycled plastic op basis van maïs."



Webshop vernieuwd

Esen geeft aan dat ze de webshop onlangs vernieuwd hebben. De webshop focust op natuurlijke, biologische, dierproefvrije cosmetica en make-up. Bij Way2Natural zijn onder meer ook de verzorgingsproducten van Iva Natura uit Turkije verkrijgbaar.

Esen vertelt wat meer over Iva Natura: "Alle basisextracten van Iva Natura komen rechtstreeks uit Anatolië, beter bekend als Turkije. Deze speciale kruiden, planten extracten, mineralen en andere componenten, die overleven en constant bloeien in diverse klimaten, zijn door Iva Natura samengebracht tot een prachtig schoonheidsproduct dat ontspruit uit de natuur."



Iva Natura's producten zijn biologisch gecertificeerd en dragen het ETKO Keurmerk. Iva Natura heeft 26 producten voor gezichts-, lichaams- en haarverzorging en de producten zijn geschikt voor mannen en vrouwen, jong tot oud. Alle producten van Iva Natura zijn vrij van schadelijke stoffen als paraffine, parabenen, kunstmatige kleur- of geurstoffen, SLS, siliconen, PEG's, GMO's of phtalaten. Bovendien dragen alle producten het Vegan certificaat en zijn er dermatologische testen uitgevoerd tegen de gevoelige huid.



Voor meer informatie:

Esen Sari-Sayar
Way2Natural
06 45382042
info@way2natural.nl
www.way2natural.nl
Publicatiedatum: