Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 mei om 16.00 uur:

Informatiebijeenkomst Academie Kraaybeekerhof

Komende vrijdag (12 mei) om 16.00 uur is er weer een informatiebijeenkomst van de Kraaybeekerhof Academie. Studieleiders vertellen over de verschillende opleidingen. In september start de 3-jarige deeltijdopleiding Natuurvoedingskundige. Het eerste jaar van deze opleiding is ook goed los te volgen, en vormt een prima basis voor iedereen die in zijn beroep intensief met natuurvoeding werkt. Of iedereen die persoonlijk meer wil weten over natuurvoeding; de vitale basis voor mens en aarde.


De Academie is gevestigd op landgoed Kraaybeekerhof, een 100% BD-bedrijf. Tijdens de opleidingen wordt de tuin ook gebruikt voor oefeningen of praktijk.

In dezelfde maand gaat ook de 1- jarige opleiding 'De wereld van kruiden' van start. Deze opleiding zet hoofd, hart en handen centraal, door niet alleen theoretische kennis over te dragen, maar dit te combineren met creatieve werkvormen en praktijklessen.

Kraaybeekerhof Academie wil met haar opleidingsaanbod inspiratie bieden voor zowel beroepsbeoefenaars als particulieren. Daarbij is de antroposofie nadrukkelijk de basis. Voor iedereen die nieuwsgierig is, en wil blijven leren en ontdekken biedt de Kraaybeekerhof Academie een wisselend opleidingsprogramma. In dit programma is ook ruimte voor korte cursussen en studiedagen. Desgewenst wordt een training op maat samengesteld.

12 mei zijn ook de studieleiders aanwezig van de opleidingen die starten in februari 2018: Barstensvol Leven en Natuur in Begeleiding.

Voor meer informatie of aanmelding: academie@kraaybeekerhof.nl
Publicatiedatum: