Alphanova KIDS presenteert anti-luizenmiddelen op natuurlijke basis

Ze zijn de schrik van menig ouder: hoofdluizen. Bijna elk kind krijgt er vroeg of laat mee te maken. School, sporten, kinderfeestjes en zwemmen maken de kans groot dat een kind in aanraking komt met luizen. Met de natuurlijke anti-luizenproducten van Alphanova KIDS kan dat probleem worden tegengegaan.Natuurlijke anti-luizenbehandeling

Alphanova KIDS presenteert anti-luizenmiddelen op natuurlijke basis. Vrij van insecticiden, dus gezonder voor kinderen, terwijl de werking vergelijkbaar is. De productlijn bestaat uit een anti-luizenspray en een anti-luizenshampoo. Deze maken korte metten met hoofdluizen. Bovendien werken de producten preventief. Door deze in risicoperioden te gebruiken voorkom je dat je kind last krijgt van hoofdluis.

Alphanova KIDS

Alphanova KIDS heeft een compleet assortiment natuurlijke en (grotendeels) biologische verzorgingsproducten voor kinderen. De zachte formules zijn speciaal ontwikkeld om zelfs de meest gevoelige kinderhuid dagelijks te beschermen en te verzorgen. De producten zijn volledig vrij van chemische en synthetische toevoegingen en zijn verrijkt met natuurlijke zachtmakers lavendel en biologische katoen.

De natuurlijke antiluizenproducten van Alphanova KIDS zijn verkrijgbaar via webwinkel SoloBioMooi en andere verkooppunten.

Voor meer informatie: www.yaviva.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.